maanantai 25. helmikuuta 2013

Virkkausta ja sisustamista

Tein sitten isoäidin ruuduista vielä rottinkiselle sohvalle sopivan päälllisen, kun valkoisen värinen päällys oli niin harmaantunut. Ikävä kyllä lankaa jäi yli ja kun olin juuri saanut käsiini Simply Crochetin toisen numeron, löytyi sieltä ihana virkattu pupu. Pakkohan sitä oli sitten testata ja tälläinen siitä sitten tuli


Kuvassa pupun alla näkyy ne  isoäidin ruudut, mutta ne ovat nyt aivan toisarvoisia. lisäksi tuli kuvaan vielä neulomani tyynyliina kirjasta neulojan vuodet



Valmisruokien testailua

Olen mukana Hopottajat suosittelupalvelussa ja sieltä saa aina silloin tällöin testattavaksi erilaisia tuotteita. Tällä kertaa sain juuri sopivasti hiihtolomaksi testattavaksi Atrian Itämaisia aterioita. tarkempia tietoja tuotteista löytyy linkistä http://www.atria.fi/kokkaamo/

Valitsin kolmesta vaihtoehdosta mahdollisimman erilaiset ateriat, joita sitten maistelimme lasteni kanssa.

Yleensä en valmistuotteita osta, mutta joskus ne toimivat hyvin eväinä työpaikalla, kun ei ehdi syömässä käydä.

Nämä ateriat olivat helppoja ja nopeita lämmittää mikrossa.




Ulkomuodoltaan ateriat näyttivät ihan perinteisiltä valmisruoka-aterioilta. 

Makuraatimme kommentteja oli mm. että Chicken Vindaloo oli hyvää ja siinä oli ihana curryn maku. itse taas pidin tuosta teryaki stylestä, koska siinä oli nuudelia. toisen lapseni mielestä siinä maistui liikaa soija, eikä se ollut tulista. 

No joka tapauksessa makuasioista on vaikea kiistellä, mutta oli sen verran hyvää ja riittoisaa, että kahdesta annoksesta söi kolme henkilöä. 
Suosittelen lämpimästä ja näitä voi ostaa toistekin


Jos haluat päästä mukaan kokeilemaan HOPOTTAJAT palvelua, klikkaa alla olevaa linkkiä, rekisteröidy ja liity mukaan hopottajien iloiseen joukkoon :)


ja muista rekisteröityessä kirjoittaa suosittelukoodi HOP3267


sunnuntai 17. helmikuuta 2013

välillä ristipistoilua


Sain syksyllä yhdeltä facebookin kaverilta tehtäväksi tehdä hänen aloittamansa ristipistotyön ja innostuneena tietenkin otin urakan vastaan. En ollut moneen vuoteen ristipistoja tehnyt, mutta ajattelin, että nopeastihan se valmistuu.

Toisin kuitenkin kävi, väliin tuli monta muuta (mielenkiintoisempaa) työtä, mutta nyt voin kuitenkin todeta, että vihdoin ja viimein valmiiksi tuli.

Huomenna pitää taulu viedä postiin, ja tämä jää tänne muistuttamaan minua siitä, että mietin pariin otteeseen, ennenkuin aloitan näitä töitä :)



lauantai 16. helmikuuta 2013

Salainen neuleystävä kevät 2013

Päätin ensimmäisen kerran elämässäni liittyä facebookin neulonta ryhmän kautta Salainen neuleystävä juttuun täksi kevääksi ( http://snykevat2013.blogspot.fi/ ) . Olen toki aikaisemminkin ollut mukana sellaisessa, missä lähetetään salaisesti tavaroita tai kirjeitä, mutta käsityöjuttuna tämä oli aivan uutta.

Innostuneena siis liityin välittömästi ja ajattelin, että tämähän on hauskaa. Ensimmäinen pakettini tulikin postissa todella nopeasti ja etuajassa. Valitettavasti en sitä heti päässyt hakemaan pojan keuhkokuumeen takia, mutta tässä se nyt on:



Jännityksellä odotin , että mitä paketista löytyy. Teemana piti jollain tavalla näkyä ystävänpäivä ja se kyllä näkyi paketin sisällyksestä:


Kiitos ihana SNY aivan ihanasta paketista. Tästä riittää sekä äidille että tyttärelle, varsinkin nuo minikerät lähti välittömästi tyttären amigurumeihin :)



Kiitos ihana SNY aivan ihanasta paketista. Tästä riittää sekä äidille että tyttärelle, varsinkin nuo minikerät lähti välittömästi tyttären amigurumeihin :)



Nyt vain jännityksellä odottamaan mitä seuraava paketti tuo tullessaan

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Keväistä sisustamista

Onpas taas aikaa kulunut siitä, kun viimeksi täällä kirjoittelin. Syynä on sekä kiireet töissä, että pojan keuhkokuume, joka on vienyt kaikki voimat melkein koko perheestä. Nyt siitä jo toivutaan ja samalla vähän laitetaan kotia uuteen uskoon.


Olohuoneeseen ostin omasta mielestä ihanat laskosverhot, kun en ole aikaisemmin tyytyväinen ollut niihin, mitä kaupasta olen löytänyt.




Keittiökin sai uudet verhot, samalla tyylillä:



Lisäksi olin kyllästynyt terassilla olevaan rottinkikalustoon ja varsinkin niiden kauhtuneisiin ja likasiin päällysteisiin. Virkkasin siis Novitan hanko langasta uudet päälliset, toiselle puolelle isoäidinruutua ja toiselle puhdasta beigeä: